Wegens prive omstandigheden is De Leermakerij tijdelijk gesloten. Onze excuses voor het ongemak.

Workshop Tas Maken

Met de Bag in One Day workshop maak je zelf een leren tas in één dag! Nu voor 135,-

Athtb Ateliersproet 180113 172
Leermakerij 210223 082

Maak de tas van jouw dromen

Zelf een leren tas maken in één dag? Iedereen kan het bij De Leermakerij in Nijmegen. Lijkt het je te moeilijk of ingewikkeld? Nergens voor nodig. Met de stap-voor-stap begeleiding van Ilse Dijk en haar enthousiaste team wordt het bijna kinderspel. Inmiddels zijn er al méér dan achthonderd unieke tassen gemaakt in het atelier.

Leermakerij 210223 130

Zelf een leren tas maken is niet moeilijk

Wie kan er nou zeggen dat zij haar leren tas helemaal zelf heeft gemaakt? Dat ben jij, als je je nu opgeeft voor de workshop Bag in One Day! In het gezellige en inspirerende atelier van De Leermakerij gaan je onder begeleiding van een professional zelf aan de slag. De workshop is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Athtb Ateliersproet 180113 111

Persoonlijke aandacht en kleine groepen

Je volgt de Bag in One Day-workshop met maximaal 6 personen. Zo kunnen we jou alle aandacht geven die je nodig hebt en een optimaal eindresultaat garanderen. Je kunt inschrijven op één van de open workshopdagen of een workshop boeken met collega’s of een groep vriendinnen voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag.

Je eigen leren tas in een paar stappen

Je hebt voor deze workshop geen ervaring nodig. Het is zelfs niet belangrijk dat je netjes kan stikken, je maakt de tas zonder naaimachine. Maar wel met veel plezier en goede begeleiding!

Athtb Ateliersproet 180113 172

Stap 1

Leer keuze

Je kiest tijdens het boeken het leer voor de basis van je tas. Wij zorgen dan dat de belangrijkste onderdelen vast klaar liggen. Op de dag zelf kan je uit ons grote assortiment leer eventueel nog iets extra's kiezen, bijvoorbeeld een gek printje voor de klep of het pand.

Athtb Ateliersproet 180113 021

Stap 2

Model bepalen

In onze leermakerij bepaal je het model en de maat die je wilt gaan maken. Ga je voor een schoudertas, shopper of rugtas? Kies je voor ingetogen of gewaagd? In ons atelier hangt een collectie tassen in verschillende stijlen en modellen waaruit jij kunt kiezen. Er zit altijd een tas bij die bij jou past.

Athtb Ateliersproet 180113 127

Stap 3

Aan de slag

Deze tas maak je voor 100% zelf. Daarmee gooi je echt hoge ogen in je omgeving; men zal je in eerste instantie niet geloven als je vertelt dat je deze tas zelf hebt gemaakt! Bij De Leermakerij werken we alleen met de beste materialen en gereedschappen. Stuk voor stuk zijn ze van topkwaliteit, zodat je zeker bent van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Leren tas shopper schoudertas
— Een shopper, schoudertas of rugtas, het kan met deze workshop!

“Dankjewel, wat een leuke leerzame dag. Naar huis met een super mooie tas. Goede hulp en uitleg. Mooie kwaliteit leer en iedere ging met zijn eigen mooie unieke tas naar huis. Echt een aanrader!”

— Jeannette Dings-van Der Wiel

Maak de tas van je dromen

Kies jouw dag op de kalender en boek direct. Nu voor 135,-

Datum kiezen en boeken
Meld je aan voor de nieuwsbrief

De nieuwste producten, acties, gratis patronen en meer