Bag in One Day

Zelf leren tas maken in één dag

Details
Elke zaterdag tussen 10:00 - 17:00
Maximaal 8 personen
Inclusief leer en materialen

Maak zelf de tas van jouw dromen

Zelf een leren tas maken in één dag? Iedereen kan het bij De Leermakerij in Nijmegen. Lijkt het je te moeilijk of ingewikkeld? Nergens voor nodig. Met de stap-voor-stap begeleiding van Ilse Dijk en haar enthousiaste team wordt het bijna kinderspel. Inmiddels zijn er al méér dan achthonderd unieke tassen gemaakt in het atelier. Boek deze workshop voor 150,- euro én loop binnenkort trots rond met je eigen tas.

Zelf een leren tas maken is niet moeilijk

Wie kan er nou zeggen dat zij haar leren tas helemaal zelf heeft gemaakt? Dat ben jij, als je je nu opgeeft voor de workshop Bag in One Day! In het gezellige en inspirerende atelier van De Leermakerij gaan je onder begeleiding van een professional zelf aan de slag. Iedereen heeft zijn eigen naaimachine, dus je kunt naar hartenlust zelf aan de slag gaan. Hiermee is de workshop zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Athtb Ateliersproet 180113 498

Kleine groepen

Je volgt de Bag in One Day-workshop met maximaal 8 personen. Zo kunnen we jou alle aandacht geven die je nodig hebt en een optimaal eindresultaat garanderen. Je kunt inschrijven op één van de open workshopdagen of een workshop boeken met collega’s of een groep vriendinnen voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag. Klik hier voor een prijsopgaaf voor een (op maat gemaakte) workshop met 8 personen.

Tassen maken bij De Leermakerij

Zo gaan we te werk

Je wordt hartelijk ontvangen in onze leermakerij, waarna je een korte uitleg krijgt over de workshop. Begint het al te kriebelen? Gelukkig duurt dit niet te lang, zodat je snel aan de slag kunt.

Model bepalen

Allereerst bepaal je het model dat je wilt gaan maken tijdens de Bag in One Day-workshop. Ga je voor een trendy of klassiek model? Kies je voor ingetogen of gewaagd? In ons atelier hangt een collectie tassen in verschillende stijlen en modellen waaruit jij kunt kiezen. Er zit altijd een tas bij die bij jou past.

Leer- en materiaalkeuze

Maak vervolgens een keuze uit het zeer uitgebreide assortiment leer. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Van robuust vetleer tot verfijnd suède met bijvoorbeeld slangenreliëf. Van klassiek bruin of zwart tot gifgroen, fuchsia of één van de vele andere kleuren. Of durf je en kies je voor het gewaagde leer met goudoptiek of opvallend metallic roze? Je kunt ze natuurlijk ook allemaal combineren tot een uniek geheel. Het wordt jouw persoonlijke tas, dus zeg het maar.

Professionele apparatuur

Bij De Leermakerij werken we alleen met de beste materialen en gereedschappen. Stuk voor stuk zijn ze van topkwaliteit, zodat je zeker bent van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. We staan voor je klaar als je hulp nodig hebt, maar in principe kun je – zelfs als beginner – al deze apparatuur en gereedschappen zelf gebruiken. Deze tas maak je voor 100% zelf! Daarmee gooi je echt hoge ogen in je omgeving; men zal je in eerste instantie niet geloven als je vertelt dat je deze tas zelf hebt gemaakt!

Maak de tas van je dromen
Kies jouw dag op de kalender en schrijf je vandaag nog in
Datum kiezen