Shoe in One Day

Zelf schoenen maken in één dag

Details
tussen 10:00 - 16:00
Maximaal 8 personen
Inclusief leer en zool (maat 36-42)

Schoenen maken doe je zelf

Zelf schoenen maken in één dag? Bij De Leermakerij in Nijmegen ben je aan het juiste adres. Geef je op voor de workshop Shoe in One Day en verbaas iedereen in je omgeving met je unieke paar. Zeker als je zegt dat je deze helemaal zelf hebt gemaakt!

Boek deze workshop voor 150,- euro en loop binnenkort heerlijk op je zelfgemaakte schoenen.

Iedereen kan schoenen maken…

Zelf een paar schoenen maken, lijkt misschien moeilijk of ingewikkeld. Toch hoef je je geen zorgen te maken. Met de juiste begeleiding is dit zelfs voor beginners gewoon mogelijk. Stap-voor-stap werk je tijdens deze gezellig workshop tot naar een prachtig eindresultaat. Iedereen kan het, jij ook!

Leermakerij Zelf Schoenen Maken 002

Kleine groepen

Bij De Leermakerij vinden we het belangrijk dat alle deelnemers aandacht krijgen. We staan voor je klaar als je vragen hebt, helpen waar nodig en maken met zijn allen plezier. Om tot een optimaal eindresultaat te komen, kunnen er dan ook maar maximaal 8 personen per workshop deelnemen. Je kunt je inschrijven op één van de open workshopdagen of een workshop boeken met collega’s of een groep vriendinnen. Klik hier voor een prijsopgaaf voor een (op maat gemaakte) workshop met 8 personen.

Schoenen maken bij De Leermakerij

Zo gaan we te werk

Je wordt hartelijk ontvangen in onze leermakerij, waarna je een korte uitleg krijgt over de workshop. Begint het al te kriebelen? Laten we snel aan de slag gaan.

Kies je zool

We werken bij de Shoe in One Day met een comfortabele buigzame houten zool, die gecombineerd wordt met een flexibel rubberen tussenstuk. De zool is buigzaam en heeft een prettige pasvorm; hij ziet er dus niet alleen leuk uit, maar zorgt ook voor je voeten. Kies allereerst de kleur van de zool uit. Je kunt kiezen uit grijs, naturel, zwart en donkerbruin (mits op voorraad).

Bepaal je look

Bij De Leermakerij hebben we een aantal schoenvoorbeelden staan in verschillende stijlen en modellen. Van hip en trendy tot klassiek, van ingetogen tot gewaagd. Kies jouw stijl en maak de combinatie die past bij jouw look. Wij hebben alvast een aantal basispatronen voorbereid waaruit je kunt kiezen.

Leer- en materiaalkeuze

Nu is het tijd voor de leer- en materiaalkeuze. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in onze leermakerij. Van robuust vetleer tot verfijnd suède met bijvoorbeeld slangenreliëf. Van klassiek bruin of zwart tot gifgroen, fuchsia of een van de vele andere kleuren. Misschien kies jij wel voor het gewaagde leer met goldenlook? Of die kekke metallic roze? Natuurlijk kun je ook van alles combineren. Het wordt jouw persoonlijke paar, it’s up to you!

Technieken en apparatuur

Het is tijd om aan de slag te gaan. Wij leren je in een dag een aantal basistechnieken met als eindresultaat een paar unieke schoenen. Daarbij maak je gebruik van onze professionele materialen en gereedschappen van topkwaliteit. Na de workshop heb je genoeg kennis opgedaan en geven we je advies mee als je thuis aan de slag wilt met een zelfmaakkit.

Leermakerij Zelf Schoenen Maken 005
Eindelijk schoenen naar jouw smaak
Kies jouw dag op de kalender en schrijf je vandaag nog in
Datum kiezen