SneakerKit Workshop

Zelf sneakers maken in één dag

Details
tussen 10.00 - 16.00
Maximaal 8 personen
Inclusief leer en materialen

Maak zelf een uniek paar sneakers

Zelf unieke sneakers maken in één dag? De Leermakerij in Nijmegen is één van de eerste locaties in Nederland waar je met behulp van de SneakerKit aan de slag gaat.

Hier krijg je deskundige begeleiding, waardoor je je volgende paar gewoon thuis kunt maken (of gezellig bij ons, natuurlijk). Boek deze workshop voor 175,- euro en steel binnenkort de show met je eigen sneakers.

Iedereen kan sneakers maken

Zelf sneakers ontwerpen alleen weggelegd voor sterren als Rihanna, Kanye West of Pharell Williams? Natuurlijk niet! De SneakerKit Workshop maakt dit voor iedereen mogelijk.

Zelf Sneaker Maken Metallic

Onder begeleiding van een ervaren schoenenontwerpster ga je in onze leermakerij zelf aan de slag. Je volgt deze workshop in een kleine groep, zodat we je alle aandacht kunnen geven die nodig is. Op die manier kunnen we een optimaal eindresultaat garanderen.

Jij loopt hier straks naar buiten met een paar sneakers waarmee je absoluut de show steelt!

Sneakers maken bij De Leermakerij

Zo gaan we te werk

Je wordt hartelijk ontvangen in onze leermakerij, waarna je een korte uitleg krijgt over de workshop. Daarna gaan we snel aan de slag. Dat is tenslotte het leukste van een workshop.

Schoenmaat

Als het goed is, heb je bij aanmelding voor deze workshop je schoenmaat doorgegeven. De perfecte maat staat bij het begin van de workshop dan ook voor je klaar.

Model kiezen

Goede sfeer, kwalitatieve materialen en professionele apparatuur en begeleiding. Een aanrader voor een onvergetelijke dag en een zelfgemaakte tas die jouw persoonlijkheid uitstraalt!

Stijl bepalen

Wil je een opvallende sneaker of zoek je juist een kleur die perfect past bij jouw garderobe. Ga je voor basic of pak je helemaal uit. Bepaal je stijl en kies het leer uit dat daarbij past. Wat denk je bijvoorbeeld van slangenreliëf of Leopard huid?

Aan de slag

Nu is het tijd om te gaan snijden, knippen en stikken. Je stikt deze sneaker op de hand, waardoor je echt een heel persoonlijke schoen krijgt.

Twijfel niet langer en doe mee!
Kies jouw dag op de kalender en schrijf je vandaag nog in
Datum kiezen