Wegens prive omstandigheden is De Leermakerij tijdelijk gesloten. Onze excuses voor het ongemak.

De Leermakerij

Maak de mooiste dingen onder professionele begeleiding

Athtb Ateliersproet 180113 326
De Leermakerij

Maak de mooiste dingen onder professionele begeleiding

Bij De Leermakerij maak je de mooiste tassen, schoenen en sneakers onder professionele begeleiding. Oprichtster Ilse Dijk heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het leervak. “Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent; met de juiste begeleiding kun je ontzettend veel. Kennis en plezier zijn daarbij de sleutelwoorden. Bij De Leermakerij draait het om genieten: van de workshops én daarna natuurlijk van je eigen creatie!”

Athtb Ateliersproet 180113 334

Al jaren de beste tassen en schoenen workshops van Nederland

De Leermakerij – voorheen Atelier Sproet – was één van de eerste ateliers in Nederland waar je zelf tassen en schoenen kon maken. Vakmanschap en plezier zijn daarbij de sleutel voor het succes.

Athtb Ateliersproet 180113 333

100% zelfgemaakt

Bij De Leermakerij doe je écht alles zelf. “Met de juiste begeleiding kun je zelfs als beginner de mooiste zelfgemaakte schoenen en tassen creëren. Wij staan voor je klaar!”

Team De Leermakerij

Professionals die écht voor je klaar staan

Ilse
Ilse Dijk
De Leermakerij-oprichtster Ilse Dijk heeft al meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van schoenen en tassen ontwerpen. Ze is een absolute inspirator. Ilse volgde allerhande opleidingen, exposeerde haar werk in bekende galeries in binnen- en buitenland, had een eigen tassenlabel en begeleide andere labels. Het werken met leder vindt ze het mooiste dat er is. Haar kennis en passie brengt ze dan ook graag over aan de deelnemers van de workshops en opleidingen.
Valerie
Valérie
Wie die enthousiaste, vrolijke dame bij de Bag in One Day is? Dat is Valérie. Deze talentvolle tassenmaakster assisteert Ilse bij de workshops.
Helga
Helga
Hoor je een Vlaamse tongval in ons atelier? Maak kennis met ontwerpster Helga Toppet, die al meer dan vijftien jaar ervaring op tassengebied heeft. Ze heeft haar eigen lijn met stoere, eigenzinnige en kleurrijke tassen: Toppettas. Daarnaast is ze docent bij De Leermakerij; haar passie voor het ambachtelijk tassen ontwerpen, draagt ze graag aan jou over.
Dit zeggen onze cursisten
Kristine Vos Skopane

Het was echt super leuk. Ik heb hele mooie tas in een dag gemaakt! Dankjewel voor de leuke workshop.

Jeannette Dings-van Der Wiel

Dankjewel, wat een leuke leerzame dag. Naar huis met een super mooie tas. Goede hulp en uitleg. Mooie kwaliteit leer en iedere ging met zijn eigen mooie unieke tas naar huis. Echt een aanrader!

Fonz Veltmeijer

Heel leuk, dit was al de vierde tas en ik vind ze allemaal mooi en leuk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De nieuwste producten, acties, gratis patronen en meer