Contact met De Leermakerij.

Heb je vragen of wil je een workshop boeken?

Neem dan gerust contact op, we helpen je graag op weg.

Algemene contactgegevens
Bezoekadres
Honigcomplex Nijmegen
De Smeltkroes — Unit 61
Waalbandijk 14K
6541 AJ Nijmegen

Omgeving

De Leermakerij is gevestigd in het Honingcomplex in Nijmegen. Dit is een inspirerende plek met tal van ateliers en creatieve ondernemers. Wij zitten in De Smeltkroes, unit 61. Onze leermakerij is goed te bereiken en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de nabijheid. Rond het complex wordt nog volop gebouwd, dus aanrijroutes wijzigen. Kom je er niet uit? Aarzel dan niet en bel ons meteen. Dan leggen we je uit hoe je het beste kunt rijden vanaf het punt waar je staat.

Routebeschrijving naar Honingcomplex

Aanrijroutes kunnen soms wijzigen, omdat er rond het Honingcomplex nog volop wordt gebouwd.

Auto

Met de auto bereik je ons via de Energieweg en Nymaplein, waarna je afslaat naar de Nymaweg, die vervolgens overloopt in de Laan van Oost-Indië. Aan deze weg vind je (tegenover de Albert Trouwborststraat) een grote parkeerplaats.

Fiets

Met de fiets kun je ons altijd goed bereiken. Vanuit het centrum pak je de snelfietsroute parallel aan de Waalbandijk. Je kunt je fiets dan stallen tegenover de ingang van Talis. Van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 19.00 uur is de stalling bewaakt.

Openbaar Vervoer

Vanaf Nijmegen Centraal Station is het 15 minuten lopen. De bushalte op de Waalbandijk bevindt zich op een paar minuutjes lopen.